Ochrana osobných údajov

Šperkovo s.r.o. ako prevádzkovateľ internetových stránok a obchodu www.sperkovo.sk sa zaručuje zaobchádzať s osobnými údajmi a informáciami dôverne a chrániť ich pred prípadným zneužitím.

Účel spracúvania osobných údajov:
•    vystavenie daňového dokladu – faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).
•    doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.
•    potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru – telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.
•    evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránkach www.sperkovo.sk
•    evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.
•    zasielanie informačných elektronických správ

Osobné údaje kupujúceho, ako je meno, adresa, telefónne čísla, e-mail adresa, budú výhradne slúžiť na spracovanie príslušnej objednávky, realizácie dodávky, zúčtovania zodpovedajúcich platieb a k nevyhnutnej komunikácii. Kupujúci sa týmto zaväzuje uvádzať presné a pravdivé informácie. Osobné údaje detí: nezhromažďujeme vedome osobne identifikujúce informácie od používateľov mladších ako 13 rokov. Ak dostaneme upozornenie na to, že disponujeme takýmito osobnými údajmi, podnikneme príslušné kroky na odstránenie takých informácií. Osobné údaje kupujúceho nebudú predávané, prepožičiavané, či inak poskytované tretej strane, s výnimkou spoločností zabezpečujúcich dodávku tovaru, aj to len údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné uskutočnenie konkrétnej dodávky. Predávajúci nepoužije osobné údaje pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s elektronickým obchodom na stránkach www.sperkovo.sk bez súhlasu vlastníkov týchto údajov. Taktiež sa zaväzuje k tomu, že na želanie zákazníka i bez udania dôvodu, jeho osobné údaje vymaže z databázy.

Máte právo kedykoľvek sa oboznámiť s tým, aké informácie o vás uchovávame a v prípade potreby tieto údaje opraviť. Takisto máte právo nás požiadať, aby sme vaše osobné údaje nepoužívali. Vyvinieme maximálne úsilie k tomu, aby sme vašim požiadavkám vyhoveli. Údaje o nákupoch sú ukladané v bezpečnej databáze a slúžia na interné štatistické analýzy, s cieľom zlepšovať a zefektívňovať poskytovanie služieb prostredníctvom elektronického obchodu. Predávajúci môže dôveryhodnej tretej strane alebo verejnosti poskytnúť súhrnné štatistické informácie o návštevnosti, obrate a ďalšie súvisiace údaje, avšak tieto štatistiky nebudú obsahovať žiadnu informáciu umožňujúcu identifikáciu konkrétnych zákazníkov.

Objednaním tovaru zo stránok www.sperkovo.sk kupujúci vyslovene súhlasí so zhromažďovaním, spracovávaním a používaním informácií podľa skôr zmienených pravidiel a dáva súhlas na zhromažďovanie osobných údajov za vyššie uvedených podmienok a v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Pokiaľ dôjde k prevodu vlastníctva tohto internetového obchodu na inú osobu či spoločnosť, všetky získané dáta prejdú do užívania novému vlastníkovi za dodržania platnosti tohto Vyhlásenia.

Vykonanou registráciou súhlasíte s týmito podmienkami.

Pridaj komentár