fbpx

Nevädza sušený kvet na výrobu kozmetiky

Vaša cena:

0,50 

Nie je na sklade

Bylinky do mydla a kozmetiky

Sušené bylinky a sušené plody sa používajú ako doplnok pri výrobe mydla a kozmetiky. Sušené bylinky do mydla sa používajú na výrobu mydla, na soľ do kúpeľa alebo šumivé bomby do kúpeľa. Balenie: 5 g

Nevädza sušený kvet na výrobu kozmetiky

Sušené bylinky sú vhodný doplnok pri výrobe mydla a kozmetiky. Ak používate na výrobu mydla glycerínovú mydlovú hmotu, nevädza sušený kvet na výrobu kozmetiky môžete zamiešať priamo do mydla. Taktiež ich môžete použiť ako posyp na mydlá.

Bylinky na výrobu kozmetiky

Tieto sušené kvety nevädze obsahujú flavonoidy, saponíny, slizy, horčiny, triesloviny a mangán. Sušené lupene nevädze sa dajú použiť aj na výrobu kozmetiky. Odvar z nej sa používa na výrobu: krémy na pleť a telo, šampńy na vlasy, masky na tvár, obklady, kúry, mydlo. Sušená navädza sa dá použiť aj na výrobu kozmetiky. Veľmi vhodné sú na šumivé bomby do kúpeľa alebo soľ do kúpeľa. Zo sušených byliniek môžete uvariť silný odvar, ktorý využijete pri výrobe balzamu na pery, krému alebo šampónu. Sušená nevädza do mydla a kozmetiky je veľmi vhodné kombinovať s vôňou do kozmetiky a s farbou na výroby mydla a kozmetiky. Veľmi vhodné sú aj 100% prírodné silice. Nevädza má mierne sťahujúce účinky, pôsobí dezinfekčne, upokojuje pokožku a dodáva jej pocit sviežosti. Podporuje rast vlasov. V kozmetike sa často využíva v starostlivosti o oči. Pomáha na unavené, opuchnuté, zapálené a podráždené oči.
Sušené bylinky na výrobu mydla a kozmetiky skladujte v suchu a dobre uzatvorené. Na skladovanie používajte uzatvárateľné vrecúška. Chráňte pred priamym slnkom a vlhkom. Pri nesprávnom skladovaní podliehajú sušené bylinky skaze.

Špecifikácie
Balenie: 5 g
Použitie: mydlová hmota, balzam na pery, bomby do kúpeľa

Kreatívne techniky s využitím sušených byliniek
výroba mydla a kozmetiky, balzamy na pery, šumivé bomby do kúpeľa a iné

Hmotnosť 0.005 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Nevädza sušený kvet na výrobu kozmetiky”