Zobrazených všetkých 7 výsledkov

Kozmetické íly

100 % prírodný minerálny produkt ktorý je prirodzene sušený a následne mechanicky spracovaný a drvený. Môžete ho použiť pri výrobe masiek na tvár alebo na telo. Kozmetický íl sa využiť v kozmetike pre jeho antibakteriálne účinky. Tento kozmetický íl je bez vône a nie je rozpustný vo vode. Pri výrobe glycerínových mydiel odporúčame práškovú farbu kombinovať s mydlovou hmotou. Vhodný doplnok pri výrobe domácej kozmetiky sú aj rôzne sušené plody a sušené bylinky. Pri výrobe kozmetiky využijete aj kombináciu s vôňou do kozmetiky a s farbou na výroby mydla a kozmetiky.